Een unieke samenwerking
Op 1 januari is een bijzondere samenwerking van start gegaan. Met Annemarie Bogaard van De Lelie Rouwbegeleiding bied ik een uniek traject aan werkgevers aan voor de begeleiding en behandeling van medewerkers die zijn geconfronteerd met verlies en rouw.

Op 1 januari is een bijzondere samenwerking van start gegaan.

Met Annemarie Bogaard van De Lelie Rouwbegeleiding bied ik een uniek traject aan werkgevers aan voor de begeleiding en behandeling van medewerkers die zijn geconfronteerd met verlies en rouw.

Bij verlies denken we meestal aan het overlijden van een geliefd persoon, maar ook het verlies van de eigen gezondheid of die van een partner of kind kan grote gevolgen hebben. Naast het verdriet over de aandoening en de gevolgen daarvan, brengt de ziekte van een naaste vaak ook zorgtaken met zich mee. We noemen dit levend verlies en de impact daarvan is doorgaans groot.

Hoewel het soms lijkt alsof een rouwproces zich voornamelijk in je hoofd afspeelt, reageert je lichaam heel sterk op een verlies. Daarom is onze begeleiding gericht op de persoon als geheel: op het lichaam én de geest.

We bieden handvatten om het leven weer aan te gaan en leren het lichaam om uit de overlevingsstand te komen.

Als werkgever kun je ons inzetten om (langdurig) verzuim van medewerkers als gevolg van verlies en rouw te voorkomen.

Ben je, of ken je een werkgever waar onze trajecten interessant voor kunnen zijn? We komen graag langs om ons aanbod persoonlijk toe te lichten!

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Annemarie of met mij.

info@delelierouwbeleiding.nl of lianne@geheeld.nl

Copyright © 2024 geheel/d